ADVENT U JASKI

Drugu nedjelju došašća, na Sv. Nikolu , uveselili smo Jaskance svojom pjesmom na manifestaciji „Advent u Jaski“.

ADVENT U JASKI 2015 (6)

 U „balonu“ na Štrossu tokom dana bile su organizirane brojne aktivnosti namijenjene djeci i odraslima – ukrašavanje božićnih kuglica pod vodstvom Astrid Šinković, te oslikavanje dječjih lica Ivane Rubinić.

Prije našeg nastupa i nastupa KUD-a Umirovljenika dodjeljenje su nagrade u sklopu natječaja za djecu „U noći Božjeg djeteta“. Nagrađeni su : Mihael Miholić i Josip Vuksan sa sezonskim kartama za klizanje, te Aleta Jurkovac, Ana Paljug, Nina Popović , Stipe Rukavina i Anamarija Tomić koji su dobili dnevne karte za klizanje te poklon paket Gradske knjižnice Jastrebarsko.

Odrasli članovi našega društva izveli su pjesme : „Dobar večer, dobar“ , „Zora je zora“, „Radujte se narodi“, „Vjetar piri, a zima se širi“ te „Oj Desinec“. Sa pozornice je bilo divno vidjeti naše drage umirovljenike kako pjevaju sa nama i daruju nas iskrenim i srdačnim pljeskom. KUD  Umirovljenika izveo je tri pjesme u božićnom duhu, a posljednja na repertoaru zbilja nas je dotakla i ovim putem molimo naše drage umirovljenike da ju u ovim pred blagdanskim i blagdanskim danima izvode što češće.

Nakon kulturno-umjetničkog programa sljedilo je kratko druženje uz kuhano vino.

Martina Bereček

ADVENT U JASKI 2015 (1) ADVENT U JASKI 2015 (2) ADVENT U JASKI 2015 (3) ADVENT U JASKI 2015 (4)
ADVENT U JASKI 2015 (7) ADVENT U JASKI 2015 (8) ADVENT U JASKI 2015 (9)