53. Međunarodna vrtna izložba Floraart

Već tradicionalno u svibnju KUD Desinec svoje nošnje i veselje pronosi po Zagrebu, točnije na Međunarodnoj vrtnoj izložbi Floraart. Ove godine izložba traje od 28. svibnja do 02. lipnja, posjetiti je možete svakim danom od 9-21 sat, a ulaz je besplatan.

Kako i sami kažu u to vrijeme Bundek postaje prava oaza mira i obiteljskog druženja. Bogat zabavni i edukativni program zadovoljit će svakog posjetitelja, svih glazbenih ukusa i dobnih skupina. Cvijeća i ostalog sadnog materijala bit će u izobilju pa će osim cvijetnih instalacija namjenjenih parku, i „Beli Zagreb Grad“ obojati šarenim cvijetićima koje će posjetioci odnjeti kućama i ukrasiti svoje okućnice i balkone.

KUD Desinec će i ove godine prošetati Bundekom , točnije u srijedu 30.5.2018., a program na glavnoj pozornici započinje u 18.00h.  Pripremili smo bogat program i radujmo se što ćemo ga izvesti u tako ugodnom i cvijetnom okruženju.

Stoga Vas sve pozivamo da ove ljetne temperature ublažite šetnjom u prirodi, pogledate naš nastup, fotografirate se s nama za uspomenu i dugo sjećanje, te odmorite dušu i srce od napornog radnog dana. Mi Vas s veseljem očekujemo !

 

Vidimo se na Bundeku!

 

Martina Bereček